A Nyugdíjas Klub összejöveteleinek helyszíne a MGYK Budapesti Szervezetének hivatala, 1074 Budapest, Dob utca 31.
A Klub napok időpontjai a következőek:

 

Január 15. szerda 15 óra

Február 12. szerda 15 óra

Március 11. szerda 15 óra

Április 15. szerda 15 óra

Május 13. szerda 15 óra

Június 10. szerda 15 óra

Szeptember 9. szeptember 15 óra

Október 14. szerda 15 óra

November 11. szerda 15 óra

December 9. szerda 15 óra

 

Az ettől eltérőeket külön közöljük.

A Nyugdíjas Klub 2019.október 16.-i összejövetelén klubvezetőnktől, Dr.Pálffy Beátától „Tallózás különböző konferenciák témáiból” címmel érdekes, új gyógyszerész-szakmai ismereteket és az egészséges életvitelre vonatkozó hasznos tanácsokat tartalmazó előadást hallottunk.

Október 15-én, a Gyógyszerészi Kamara nyugdíjas klubjának tagjai az
„A mi szecessziónk” kiállítást nézték meg.


A Ráth –villa szecessziós termei és a kitűnő tárlatvezetés csodálatos élményt nyújtott számunkra. A szecesszió három (brit, osztrák, francia) meghatározó irányával ismerkedhettünk meg. Az iparművészet minden ágát képviselő számos műtárgy mellett Ráth György festmény-gyűjteményének érdekes darabjait is láttuk. Historizáló ebédlője, restaurált csillárok és egyes ékszerek ámulatba ejtettek. A villában a régmúlt és jelen alkotások együtt szerepeltek. A keleti művészeti hatást tükröző japán vázák mellett Smetana Ágnes üvegeit is megcsodálhattuk. A kiállítás látványtára figyelemre méltó.

 

Köszönet a részvételi lehetőségért: dr. Raile Erzsébet

A Nyugdíjas Klub 2019. szeptember 25-i összejövetelén Dr. Tóth Anikó kolleganőnk érdekes előadással, szebbnél szebb képek vetítésével, különleges helyszínek bemutatásával, csodálatos látnivalókkal varázsolt el minket; Ausztrália - Új-Zéland körutazáson „vettünk részt”!
Igen, az előadás alatt ez volt az érzésünk: „bejárjuk” együtt a távoli földrész több táját, megismerjük nevezetességeit, bepillantunk az egzotikus növény-és állatvilágba, s megcsodáljuk a helyi jellegzetességeket.

 

Tanulságok gyógyuláshoz

Készítette: Raile Erzsébet

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo